DIA SENSE PROBLEMES: PIZZA (ITÀLIA)

El dimecres passat vam començar una activitat que esperem es converteixi en tradició!
El Dia Sense Problemes! (per a tots menys el que li toca cuinar…) on un cop al més li toca cuinar a una persona diferent i fa la seva especialitat.

En Pere ens va proposar fer pizzes per dinar.
Ens va ensenyar a fer la massa.

?

En Jordi Gual aprenent com es fa la massa.

Hi vam posar els ingredients (tomàquet, formatge, pernil, bacon i xoriç), al forn i… a taula!!!
??

Quina pinta!

Perquè veieu com es fa la massa de la pizza us recomanem aquest vídeo:

I per arrodonir el dia va aparèixer el nostre amic Sebastià carregat de bunyols de bacallà que acabava de fer.

En Sebastià ens descobreix el tresor

Però no es va acabar aquí la cosa, vam celebrar també els aniversaris de l’Aurora i de Mn.Perich.

PER MOLTS ANYS A TOTS DOS!!!

 

Bufant les espelmes!

Jordi Gual: Les pizzes estaven molt bones, ja m’està entrant gana! Vaig menjar les de pernil. Pericu ho podries fer cada setmana.

Julia: La pizza estava per llepar-se els dits! no se pueden comer cada dia…i els bunyols també. Gràcies a en Sebastià també! Moltes felicitats a l’Aurora i el Mn. Perich!

José Mª: A mi me gustó la pizza de chorizo, también comí buñuelos de bacalao.