RISOTERÀPIA

El divendres 30 de gener vam fer una nova activitat que es diu RISOTERÀPIA. La Rosa, la nostra antiga professora de ioga i que és especialista en això ens va proposar fer-nos una sessió a casa seva. Vam arribar tard, la Rosa ja ens estava esperant. Ens va explicar en què consistiria l’activitat i vam començar a fer-la en el porxo de casa seva.


La sessió consistia en fer una sèrie de jocs i dinàmiques tant en grup com en parelles.
Per exemple vam passar-nos objectes imaginaris com un pollet, un avió de paper, una bossa que feia molta pudor…

Vam tocar amb uns palillos al ritme de la música,Vam imitar una manada de lleons,

Vam ballar i ens vam passar globus sense que caiguèssin a terra,

L’objectiu era passar una estona divertida. El riure no havia de ser forçat, podia sortir o no, aixó depenia de cadascú. La veritat és que ens ho vam passar molt bé i aixó és el que pensen algúns dels participants.

ANNA: A mi em va semblar estupendo! m’ho vaig passar molt bé i em va sentar també molt bé. El que més em va agradar va ser quan ens haviem de passar un munt de globos sense que caiguèssin a terra.

JUANA: Estuvo bien, yo no pude seguir todas las actividades porque me cansaba y tuve que sentarme pero me divertí mucho, también cuando veía a la gente como se divertía.

NIETO: Va estar bé, encara que a vegades em costava una mica. El que més em va agradar va ser ballar en parelles amb el globus. Quan tornarem a anar a casa de la Rosa?

PILAR: A mi me gustó que fueramos casi todos a hacer la actividad, el Joan, el Pedro…Me pareció divertido y me lo pasé muy bien cuando jugamos todos con los globos.

LLUÍS: A mi me pareció bien, lo que más me gustó fue cuando lo hacían los demás, ¡sobre todo la pequeña!

ERIKA: La veritat és que va estar molt bé. La Rosa ho tenia tot molt planificat i aixó es va notar perquè es va crear un ambient molt xulo. No ens va donar temps de fer la última part de l’activitat perquè vam arribar tard! però així tenim una excusa per repetir.

Entrades relacionades

Translate »