FESTA FI DE CURS

Aquest divendres pasat vam celebrar la Festa de Fi de Curs del Rusc. Quines ganes teníem!!!!
Va tenir lloc, com el darrer any, al Teatre Clavé de Tordera. Aquesta vegada però, vam disposar de la sala gran on van ser molts més els amics que van poder apropar-se a compartir amb nosaltres aquesta vetllada.

Vam voler donar-li a la festa un to gànster, en la línea del curtmetratge que havíem preparat i que després presentaríem, així que alguns de nosaltres vam rebre al públic vestits com si dels anys 40 es tractès.

Un cop l’Aurora, la Sònia, en Jose Ribera, la Lluïsa i en Jordi van tenir les entrades repartides i els números de la rifa venuts i ja tothom estava instalat, en Pere (el nostre dire-gànster), la Magda Aranda i en Pedro Rodriguez, vam fer la presentació de la festa. Van estar molt professionals, amb el seu guió i tot, i molt emotius.

Enguany vam dividir l’acte en dues parts. A la primera part vam voler donar a conèixer la vida a les llars del Rusc i del Petit Príncep a partir d’un audiovisual (quines pesones viuen, com s’organitzen, quins són els monitors, voluntaris, quines activitats fan…)
A la segona part vam projectar el curtmetratge “….Que parezca un accidente” que aquest any hem realitzat al Taller dins l’activitat de teatre. Ens va fer molta il.lusió poder veure’l en una pantalla tan gran i amb tant de públic.


Fotograma del curtmetratge “….Que parezca un accidente”

I per introduir cada part, l’Associació Pere Cot que ha col.laborat moooolt amb nosaltres, va participar amb dues coreografies. La primera, que donava pas a l’audiovisual de la vida a les llars, representava la cura que tenen “les mares” pels seus fills

i la segona, on van ballar també persones del Rusc (en Juanito, la Magda, l’Enriqueta, en Manuel, la Júlia i en José Mª), donava pas al curtmetratge que va ser presentat per l’Aurora, la nostra psicòloga. (Us recordem que fins aquest dijous 22 de juliol al Teatre Clavé, podreu veure l’exposició de fotos del curtmetratge que han sigut fetes per en Narro i en Michal. Per cert, aquest últim també és el responsable de les fotos que apareixen en aquesta entrada. Gràcies)

Després del curt i seguint amb l’ambientació gànster, aquesta vegada els monitors, ens vam atrevir a ballar una mica. La Merche de Pere Cot va ser la nostra coreògrafa i tot i que ens va fer suar la samarreta també ens va contagiar la seva energia i va aconseguir que ens ho pasessim molt bé amb aquesta experiència.

I per finalitzar l’Aurora, juntament amb la Gemma i l’Antònia ( que són les dues darreres persones que s’han incorporat al Rusc), van fer els agraïments (totes tres unes cracks) i per últim van fer la rifa, que consistia en un lot de productes d’establiments de Tordera ( sopar al bar la Caleta, canvi d’oli al taller Citröen, 2 entrades pel Teatre Clavé i lot de massatges al CEM Tordera, gràcies a tots ells per la seva col.laboració) i unes peces de ceràmica fetes al Taller del Rusc. Aquesta rifa ens va ajudar a poder finançar l’acte.


Un moment dels agraïments


Fent la rifa

Però la festa no es va acabar aquí. Després, vam fer un sopar al restaurant La Masia de Tordera, on va venir un munt d’amics i familiars……

….on van tenir la sorpresa de l’actuació en directe de Cardozo i amb el que alguns fins i tot es van animar a pujar a l’escenari….. (gràcies pels discs que ens vas regalar)

….i on vam poder fer els agraïments que faltaven.


Agraint al Narro la seva col.laboració


Agraïment al restaurant La Masia per col.laborar amb nosaltres
en la cesió dels seus espais prer gravar el curt i per tractar-nos tant bé.

I després de tot això i per arrodonir la festa…. a ballar!!!!! Què més podíem demanar?

Anna: M’ho vaig pasar molt bé i em va agradar molt que vinguessin les meves amigues Màbel i Julita

Lluis: A mi me parece que estuvo bien todo. La cena la hicieron muy bien y en la mesa estuve con Jorge y con un amigo suyo

Miguel: Me lo pase muy bien. Bailé un montón y la comida estaba muy buena. También vino mi familia

Jose Mª: Estoy contento por la fiesta. Bailé muchísimo. Me gustó mucho que la gente pudiese ver el cortometraje que hicimos.

Raquel: Bailé mucho. Vinieron mi madre y mis amigos Marisa y Leo. Me reí mucho con el cortometraje. En el restaurante nos regalaron un disco. Me lo pasé pipa

Des d’aquí un cop més gràcies a a tots els que d’una manera o una altra van estar amb nosaltres!!!! Fins la propera!

Entrades relacionades

Translate »