Consell de Participació 2019

Ja ha arribat l’estiu, estem a punt d’acabar el curs i les vacances són a tocar. És moment de fer balanç i compartir-ho amb tothom que forma part d’El Rusc. Per això dissabte vam celebrar El Consell de Participació.

L’acte va començar amb la presentació d’en Pere Domènech, director d’El Rusc, amb l’ajuda de les persones noves, que més endavant es van poder presentar, la salutació d’en Joan Prat, vicepresident de la Fundació i la d’en Robin Sykes, representant de l’Arca Internacional. Tot seguit l’agraïment i un petit homenatge a algunes de les persones amb més anys d’antiguitat a la comunitat va donar pas a la presentació de la MEMÒRIA del 2018 i de cada servei i àrea d’El Rusc.

L’espiritualitat és una part essencial a El Rusc i a totes les Comunitats de l’Arca del món, per això també té el seu paper al Consell de Participació.

Cada Llar va realitzar un petit vídeo amb la seva presentació i valoració de l’any.

Aquí podeu veure el de la Llar El Brunzit.

El d’El Petit Príncep

I el d’El Lledoner

El Taller va preparar un joc participatiu on calia esbrinar una sèrie de paraules que formàven una frase molt important durant aquest any “Som Comunitat Som Inclusió”.

I el grup de voluntaris també va preparar un vídeo amb les seves impressions i valoracions de la seva estada.

Amb el torn d’Els Avets de Moià vam tancar el Consell de Participació. Tot seguit vam poder gaudir d’un merescut refrigeri per combatre la intensa calor que ens va acompanyar durant tota la jornada.

*Podeu veure més imatges de la jornada a les xarxes!

Entrades relacionades

Translate »