CARNAVAL 2009

El dijous passat al Rusc vam celebrar el CARNAVAL!!!
Ja fa quatre anys que des del Taller organitzem una festa de disfresses. Unes setmanes abans comencem a preparar les disfresses, cadascú decideix de què es vol disfressar i tothom comença a treballar en la seva disfressa.

Durant tot el dia ens vam anar disfressant i vam acabar la festa ben entrada la tarda. Vam començar a canviar-nos al matí, així l’hora de dinar va ser més divertida que de costum. Compartien taula àngels i bruixes, pirates i faraons, policies i heavys…Aquest dia és obligatori venir disfressat!!!

Després de dinar vam fer una estona de descans i vam començar amb la festa de disfresses!
Hi havia música per ballar, vam estar força estona ballant, ens ho vam passar molt bé.
I vam acabar la festa berenant.
La varietat de disfresses va ser molt gran. Hi havia:
UN MAG

UN ÀNGEL

LA OLIVIA NEWTON JOHN

UN POLICIA POSANT MULTES
UN CAMBRER D’UN RESTAURANT DE LUXE
DOS INDIS DEL FAR WEST

LA TORTUGA NINJA

BETTY LA FEA I LA SEVA AMIGA

UN GRUP DE MÚSICA HEAVY

LA PRINCESA DEL CASTELL

ELS TRES PIRATES DEL CARIBE

UNA BRUIXA

EL FARAÓ

LA VERGE

UNA FLAMENCA

ELS PALLASSOS
JORDI GUAL: Em vaig disfressar de cambrer i la festa em va agradar molt. Tot el dia amb la safata i les copes de cava amunt i avall. M’ho vaig emportar a Arenys i diumenge em vaig tornar a disfressar.
JOSÉ Mª: Me disfracé de ángel. Un poco más y salgo volando del Rusc! Tuvimos mucho trabajo para hacer el disfraz peró salió muy bien. Cortamos papel para hacer las alas y una tela para el vestido.
ENRIQUETA: Me gustó mucho disfrazarme de bruja, pintarme la cara. También la fiesta, bailé bastante. Me gustó que viniera la Núria (del Pedro) y el Pere Doménech.
MAGDA: Em vaig disfressar de flamenca y portava un paraigües de xina, una barreja una mica extranya! Em va agradar molt com es van disfressar els monitors. La festa va estar molt bé, vaig ballar una mica i vaig menjar massa!
PILAR: Jo em vaig disfressar de pirata. Portava una espasa, un barret, l’ull tapat… M’ho vaig passar molt bé.

JORDI: Em vaig disfressar de heavy amb en Jorge, l’Erika i la Mònica. Ens ho vam passar molt bé perseguint al policia que estava posant multes.

Entrades relacionades

Translate »