El proper 7 d’octubre celebrarem la Festa del 40 Aniversari del Rusc, coincidint amb la Festa de la Família de l’Arca que fem cada any totes les comunitats de l’Arca del món.

el rusc (25)

El nostre compromís amb les persones i les famílies es manté fort i ens encoratja a seguir endavant amb l’objectiu comú d’oferir-los uns suports de qualitat que es centrin en les seves necessitats i desitjos

.
Volem aprofitar novament aquest moment per donar les gràcies a tots els que ens feu costat dia a dia. Per això, desitgem que amb motiu del nostre 40 aniversari ens puguem retrobar el proper dissabte 7 d’octubre per celebrar-ho plegats, de ben segur serà un dia per compartir i viure en comunitat.

La celebració es farà al RUSC, Veïnat de Sant Ponç núm. 12 (Tordera).

Hi haurà algunes sorpreses, de moment podem confirmar l’actuació, a la tarda, del grup de versions torderenc Free Kiss i dels Geganters de Malgrat que també s’han sumat a la festa.

 

Ens agradaria molt que hi poguéssiu assistir. Per tal de confirmar l’assistència agrairíem ens truquéssiu com més aviat millor al 93/764.20.53 i demaneu pel Pere o la Yolanda.

Entrades relacionades

Translate »