Setmana de la Discapacitat 2016

Del 29 de novembre al 3 de desembre tindrà lloc a Tordera la Setmana de la Discapacitat, que organitzem per segon any consecutiu, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre.

Ok! (11)L’objectiu segueix sent la sensibilització vers el col·lectiu de persones amb discapacitat i la creació de xarxes de col·laboració amb les entitats de Tordera.

Comptem amb el suport i la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tordera i Dincataixí com del Teatre Clavé, Ràdio Tordera l’Esplai El Garbell, l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i la Fundació Pare Manel per l’edició d’enguany.

Aquest any hi haurà tres actes destacats:

El primer acte serà el dimarts dia 29 a les 19:00h. i tindrà lloc al Teatre Clavé de Tordera. Manel Pousa, el Pare Manel, molt conegut en l’àmbit social i amic del Rusc, torna a col·laborar amb nosaltres. Ens oferirà una xerrada, “El Voluntariat Social”.

La Fundació Pare Manel és una institució sense ànim de lucre, arrelada als barris de Verdum-Roquetes de Barcelona, que desenvolupa i lidera projectes d’acció social i educativa. Treballa amb aquelles persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.

El dijous dia 1, a les 19:30h. es farà la Innauguració oficial de la nova Llar El Lledoner, tot i que ja fa un mes que va entrar en funcionament, amb una jornada de portes obertes. Anirà a càrrec de l’alcalde de Tordera, Sr. Joan Carles Garcia, que ens donarà la seva visió del procés de creació d’aquest nou servei. També serà un acte per agraïr la col·laboració de moltes persones, especialment a l’Ajuntament de Tordera.

I l’acte que tanca la setmana serà el dissabte dia 3 de desembre. Volem oferir a Tordera una jornada lúdica i a l’hora reivindicativa, pensada per als infants però també per les seves famílies en col·laboració amb l’Esplai El Garbell i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre. Serà al Parc de la Sardana i hi haurà activitats infantils, música, ball, etc… Acabarem amb la lectura del MANIFEST coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Hi esteu tots convidats!!!

Volem recordar que el diumenge dia 4 s’emetrà a Ràdio Tordera, a les 15h., el programa especial DIVERSONES, LA TERTÚLIA amb el títol: “Què és per tu la discapacitat?”

Entrades relacionades

Translate »