40 Aniversari

SOMRIU AMB EL RUSC, FEM 40 ANYS!

La Comunitat El Rusc comença a caminar oficialment el 1977 amb la rehabilitació de la Masia de Can Trompa a Tordera. Tot i això, els anys precedents són d’una gran importància per l’inici de la comunitat, que es fa realitat gràcies a l’empenta del Dr. Joan Pujol i la seva esposa Teresa Morell.

Durant aquest 2017 hem celebrat el 40 Aniversari del Rusc amb una sèrie d’activitats pensades per donar gràcies, celebrar i compartir amb els nostres amics, familiars i col·laboradors.

Aquí us mostrem algunes de les activitats més destacades d’aquest aniversari.

 PELEGRINATGE A MONTSERRAT

El passat 18 d’abril, el dimarts després de Pasqua, vam anar a Montserrat, acompanyats per la comunitat de Moià i, trobant-nos al santuari, amb la comunitat de La Merci.

IMG_8784

Gràcies Moreneta.

Això és el que va fer despertar-nos a tots més aviat, sortir a primera hora del dia per poder celebrar l’Eucaristia a Montserrat. Rebuts per la comunitat de monjos, oferint les nostres ofrenes (que maco quedava el marc de “Somriu amb el Rusc” a l’altar de Montserrat!), el pa i el vi i tota la nostra gratitud al Senyor i a la Mare per vetllar per nosaltres durant aquest 40 anys de vida. La rebuda a la tarda del Pare Abat, Josep Mª Solé, ha demostrat l’estima i la coneixença que té de l’Arca de Jean Vanier i, en concret, del Rusc.

IMG_8777Compartir el dia, l’estada, la natura, el menjar, el magnífic temps…  tot fent comunitat en els distints llocs del santuari, gaudint de la natura, de l’elegància de les seves muntanyes que ens han estat acompanyant durant tot el dia és un motiu per donar-nos gràcies tots plegats per haver fet vida una relació que ja des dels inicis havia establert el Dr. Pujol: Montserrat, la Moreneta, caminaria sempre amb el Rusc.

 

 

Un grup del Rusc va visitar el Santuari de Lourdes per donar gràcies per aquests 40 anys.

19511149_1349457478456611_42695292022662325_n

 

CONCERT 40 ANIVERSARI

Drop by our flagship store at 123 Anywhere St., Any City, State, Country 12345 or visit www.reallygreatsite.com. (3)

Seguint amb els actes per a celebrar el 40 Aniversari del Rusc, Gospel Viu Choir ens va oferir l’espectacle RELOAD al Teatre Clavé de Tordera.

Considerats referent del Gospel nacional i una de les formacions més notables d’àmbit europeu, els TGV presenten RELOAD, un nou espectacle amb el ritme més trepidant, frenètic i colpidor del millor Gospel urbà del moment.

Aquí teniu una foto del concert que Gospel Viu Choir ens va oferir al Teatre Clavé de Tordera el passat 16 de juliol.

 

_MG_1753

Aprofitant la visita d’un grup del Rusc a Trosly, Jean Vanier, fundador de les Comunitats de l’Arca ens felicita pel 40 Aniversari del Rusc.

Jean Vanier recorda el matrimoni Pujol, els moments bons i no tan bons que hem passat al llarg de la nostra història. Destaca la fidalitat de la comunitat i té un record molt especial pel petit fundador, així és com ell anomena a Joan Pujol, de qui ens hem acomiadat fa tot just una setmana.

TORNEIG DE BÀSQUET

El 16 de setembre vam jugar el Torneig de Bàsquet del 40 Aniversari del Rusc a Tordera. Amb la participació dels amics de l’Associació Kedem de Blanes, l’Esplai Mediterrània de Pineda i la col·laboració del CEEB Tordera.

Imprimir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20170916-WA0003
Foto de família Kedem – Esplai Mediterrània

 FESTA DELS 40 ANYS DEL RUSC

El dissabte 7 d’octubre més de 400 persones vàrem viure un aplec digne de recordar en la història del Rusc, aquí us deixem un resum en imatges de la jornada.

I el vídeo resum de la jornada.

Aquest aniversari ha estat present en totes les activitats que hem realitzat durant l’any a Tordera com la Fira del Ram, la diada de Sant Jordi o la Setmana de la Discapacitat.

Només ens queda donar les gràcies a totes les persones, entitats i institucions que l’han fet possible i encoratjar-nos per a poder viure’n molts més!

Entrades relacionades

Translate »