VISITA HUGO

Com molts ja sabeu, hem començat l’any estrenant l’edifici nou, el que en diem espai comunitari i que vam innaugurar a finals de 2010.
Perquè aixó fos realitat vam comptar amb la col·laboració de molta gent. Un projecte com el nostre necessita de petits granets de sorra i una persona que també va posar el seu va ser l’Hugo.

Ens va venir a grabar tots aquests dies de festa que vam viure a finals de l’any passat (la innauguració de l’edifici nou, l’actuació del grup de teatre del Rusc, la Missa de Nadal, el dinar de Nadal, El Pessebre Vivent, etc…)

La setmana passada vam veure tots junts el vídeo a la sala nova i li vam voler agraïr la seva col·laboració amb un petit obsequi, una jerra feta al taller de ceràmica.

Juana: Yo salía sentada en una silla el dia de la inauguración con el Jaume y el Joan. Me gustó cuando entrábamos todos corriendo (a cámara rápida) al edificio.

Enriqueta: Me gustó verme con el marido de la Mònica en el pessebre, no me esperaba que viniera. Comimos chocolate.Y al Hugo quiero decirle que venga otro dia a grabar con su cámara.

Jaume: Em va agradar molt el vídeo, sobretot la part del dinar. Veure’ns tots junts, amb la família, la meva germana i els meus nebots.

Julia: Me gustó mucho el teatro y la comida de navidad.

Antonia: A mi me gustó todo, pero lo que más el Pessebre, estuvo muy bien.

Lluís: M’enrecordo d’en Jordi Gual fent de caganer, la Sònia i la Núria fent xocolata, la Irene llegint amb el paper. També sortia jo amb els paletes, els hippies, en Miki, el dels pantalons trencats…

Entrades relacionades

Translate »