Visita a en Jordi Graupera

20160212_140424
Tot el grup amb en Jordi a Els Garrofers.

El divendres passat un grup del Rusc vam anar a veure en Jordi Graupera. Des del mes de setembre viu a Els Garrofers, a Canet. Des de que va marxar no l’havíem tornat a veure i teníem moltes ganes de saber com li van les coses.

Vam arribar a mig matí i ens van rebre en Jordi i els seus companys al pati, davant les cases on viuen. Vam estar molt contents de retrobar-nos, tot i que no fa tant de temps que va marxar!

 

20160212_115956
En Manuel i en Jordi.

Ens van ensenyar les instal·lacions, molt noves, només fa cinc anys que es va construir el centre. Vam veure les diferents sales per fer activitats, totes molt grans i lluminoses, la piscina, etc…Li vam regalar un muntatge fotogràfic que li vam fer quan va marxar del Rusc i el vam veure tots junts.

Després vam dinar en una de les cases i vam sortir amb en Jordi a fer un café en un bar a prop del centre. La veritat és que ens van tractar super bé.

Hem de dir que ens va agradar molt tornar a passar una estona amb en Jordi i veure que està tan bé.

Una abraçada de part de tots els del Rusc i ens tornem a veure aviat!

Jordi Gual: El que em va agradar més va ser la cuina. Era molt grossa i la piscina molt petita…També la sala amb la bateria, hagués fet un concert jo sol! En Jordi està igual, no ha canviat gens. Tenia ganes de veure’l. Ah! i el dinar era boníssim, ens van tractar molt bé. I les portes s’obren amb una targeta!

 

20160212_134653
Amb la seva amiga Anna.

Anna: Ja feia temps que no el veia. El vaig trobar igual. Em va agradar que s’enrecordés tant de mi.

Julia: Me gustó mucho la salida y el sitio donde estaba. Me gustó mucho verlo y el centro estaba muy bien. Es más grande que El Rusc. Tenian una colchoneta de agua, pero la piscina era muy pequeña. También tienen una sala con películas. El Jordi estaba más atento de la Anna que de los demás, no ha cambiado nada.

José Mª: El Graupera es buen chico y estaba muy bien, estaba contento. El centro era muy grande. Vi a mi amigo Kiko, estaba conmigo en Mataró. Me puse muy contento al verlo.

Juanito: El Graupera está muy bien. Me gustó el sitio, nos dieron de comer y fuimos a tomar un café por ahí. Quiero que venga un dia aquí.

Antonia: Al Graupera lo encontré bien. Me gustó el centro, sobretodo una sala de gimnasia. Estaba todo el rato con la Anna.

Enriqueta: Estaba muy bien, tranquilo. Pensaba que cambiaría pero está igual. Las monitoras eran muy simpáticas y muy majas.

Aquí podeu veure el vídeo que li vam regalar, amb un recull de fotos d’en Jordi durant tots els anys que ha estat al Rusc.

Comiat Jordi G. from Fundació El Rusc on Vimeo.

Entrades relacionades

Translate »