Projecte de Transformació dels Centres Ocupacionals a Catalunya

imagesDes de Plena Inclusión i Dincat s’està duent a terme El Projecte de Transformació dels Centres Ocupacionals amb l’objectiu de promoure un treball compartit amb les entitats per aconseguir que s’ofereixin uns serveis centrats en les necessitats de les persones i que reflecteixin la perspectiva de drets que recull la Convenció de l’ONU.

Aquest projecte s’enmarca en la idea que força el reconeixement a les persones amb discapacitat del concepte de “plena persona”, amb la totalitat dels seus drets, inclòs el de decidir (amb els suports que li siguin necessaris) sobre la seva vida.

Per facilitar aquest procés, la federació està impulsant processos d’acompanyament a les entitats que inclouen sessions de treball conjuntes en el territori.

Part de la comissió treballant en el Projecte
Part de la comissió del Rusc treballant en el projecte

Des d’El Rusc creiem en la importància de treballar conjuntament amb les entitats del sector i en la formació contínua per a la millora del nostre servei centrat en les necessitats de les persones. Per aixó estem participant en aquest projecte que tindrà una durada d’un any aproximadament.

Documentació:

Projecte Transformació-Plena Inclusión i Dincat

Los 3 irrenunciables: Servicios centrados en la Persona

Entrades relacionades

Translate »