VELA ADAPTADA

 
Un dels velers!
 Ja fa uns quants anys que, aprofitant el bon temps fem una activitat extraordinària al taller: la vela adaptada. Aquest any hi hem anat a mitjans de setembre.

Sortint a navegar!

Anem al Port d’Aiguadolç de Sitges, a l’Escola Timberland de Vela Adaptada (ETVA) on la Montse, en Toni i la resta de l’equip ens esperen per començar la jornada.
Ens equipen amb les armilles salvavides, la gorra pel sol i pujem en les diferents embarcacions: dues llanxes amb motor i dos velers.

En Jordi pujant al veler

Un cop estem tots a dalt comencem a navegar. Ens expliquen com funcionen els velers i fem jocs amb l’aigua, fins i tot ens podem banyar!
??

Els de la llanxa preparats per mullar les altres tripulacions!

?
El grup del veler en marxa!
L’Enriqueta i en Jordi a la llanxa.

Després de navegar, ens vam dutxar i vam anar a dinar a un restaurant del port.

Vam dinar molt bé!

Abans de marxar ens van ensenyar un vaixell de mostra. Tenia una terrassa exterior i a dins un menjador, cuina, habitacions, dutxes, etc…

El capità del “barcu”!!!
Tot el grup a dalt del vaixell.

Enriqueta: M’agrada la vela perquè ens ho passem molt bé, l’any que ve hi tornaré! i em banyaré, que aquest any no em vaig atrevir… Records als companys de Sitges!

Anna: Una abraçada a la Montse que va estar amb mi al barco, em va ajudar a pujar. M’ho vaig passar molt bé, tiràvem aigua als altres, i ens mullaven a nosaltres també. Ah! i ens van donar xocolata també.

Entrades relacionades

Translate »