Taller de Teatre El Rusc presenta: “Qui comprèn el Llop”

cartell teatreEl proper 2 de juliol al Teatre Clavé de Tordera, el Taller de Teatre El Rusc presenta “Qui comprèn el Llop”. És una adaptació del clàssic “La Caputxeta Vermella” i “La Caputxeta Forçuda” on es barregen els instints animals amb els sentiments i les relacions humanes.

El Teatre forma part del ventall d’activitats d’ajustament personal del Centre Ocupacional des de fa molts anys i sempre hem comptat amb  professionals del teatre per a dur-la a terme. Aquest és el primer any però, que la direcció recau en els educadors del Taller El Rusc.

Volem agraïr l’ajuda de l’Ajuntament de Tordera, el Pavelló Poliesportiu Municipal, El Teatre Clavé, Ràdio Tordera, Martí Miret, Jordi-Hugo Martínez, Andrea Lesko, Paula López, Paco Moreno, Cristina Catalán, Gerard López i els monitors i responsables del Rusc.

L’entrada és gratuïta, en forma de taquilla inversa. A la sortida els espectadors podran col·laborar en la mesura que ho creguin oportú. També oferirem els productes artesans que elaborem durant el curs al Centre Ocupacional, com ara ceràmica o bijuteria.

Us esperem al teatre!!!

Entrades relacionades

Translate »