SORTIDA RÀDIO RM

El passat divendres 6 de febrer vam fer una sortida a Mataró, concretament vam anar un grup a visitar Ràdio RM, la que presenta en Justo Molinero.

Com ja sabeu cada més fem un programa a Ràdio Tordera i ens feia il·lusió anar a visitar una ràdio més gran. Al Taller aquesta emisora té bastants seguidors com en Manuel, en Miguel, la Juana, en Juanito…

Quan vam arribar ens van ensenyar la ràdio per dins, el control, la sala on fan les entrevistes, tots els espais. Estaven fent el programa en directe, i ens vam sentar en unes butaques molt còmodes a veure’l.
Llavors ens van dir que sortiriem en directe! i com que nosaltres ja sabem de què va tot aixó de la ràdio sense cap problema ens vam posar davant dels micros!
En Justo Molinero ens va presentar i ens va fer unes quantes preguntes; quants erem al Taller, si els monitors es portaven bé, quines feines fem al Taller, si escoltavem molt Ràdio RM…

Concretament van parlar la Magda i en Manuel, que va demanar una cançó de Tijeritas!

Després fora d’antena vam poder parlar tots amb ell, sembla més simpàtic que quan surt per la ràdio, ens vam fer unes fotos i ens van regalar unes gorres, uns llibres i una foto que ens va dedicar allà mateix en Justo Molinero.


Ens va agradar molt la visita, sobretot veure com feien el programa en directe. Era molt gran, molt més que Ràdio Tordera!

Jordi Gual: En Justo Molinero em va semblar molt jove i la ràdio molt gran comparada amb la de Tordera.
Magda: Vaig aprendre molt de com feia el programa en Justo Molinero, m’hi vaig fixar molt i vaig veure que s’ha de ser més natural, tal com ho fa ell. Li vaig portar un dibuix que vaig fer al Taller i em va dir que el posaria al seu despatx.
Manuel: Tenía muchas ganas de ir a verla. Cada día la escucho en el Taller. Lo que más me gustó fue ver a Justo Molinero en persona y poder hablar en directo, aunque me dio un poco de vergüenza.

Juana: A mi me gustó mucho lo que dijeron el Manuel y la Magda cuando hablaron con Justo Molinero.

Pilar: Yo creia que el estudio era más grande pero me gustó mucho el programa.

Anna: Jo m’ho imaginava més petit i en Justo Molinero em va semblar molt simpàtic.

Aquí podeu escoltar el fragment del programa de divendres passat “El Jaroteo” de Ràdio RM amb Justo Molinero. Intervenen la Magda, en Manuel i en Jorge.

Quins professionals!!!

Entrades relacionades

1 comentari

  • nosotros tambien hacemos radio los miércoles y salimos a la calle a hacer entrevistas.

    rosa del tom d’Arbúcies

Translate »