SORTIDA A LA BISBAL!!!

El passat dia 19 d’Abril vam anar a la Bisbal de l’Empordà amb motiu de la nostra activitat de ceràmica. Per tant, els que van fer la sortida eren les persones que més participen a l’activitat o que més interès mostren per tal de poder aprofitar la oportunitat.


Part del grup a la fàbrica de ceràmica.
Vam anar a una fàbrica que fa 5 anys que està tancada perquè la persona que la duia, el senyor Bertran, ja s’ha jubilat, i la seva intenció és la d’anar venent tot el material que tenia mica en mica. Així que, mitjançant una amiga de la Comunitat, la Maïa, vam poder aprofitar l’oportunitat de comprar ceràmica i motlles pel nostre taller. Va ser una visita molt aprofitosa, ja que en Beltran ens va tansmetre molts dels seus coneixements i va tenir la paciència de mostrar-nos cadascún dels raconets de la seva antiga fàbrica.

Escoltant a en Bertran la seva experiència com a ceramista.

Comprant peces de ceràmica.
Després de la visita a la fàbrica de ceràmica, la Maïa ens va convidar a casa seva a Palafrugell per ensenyar-nos el seu taller, on vam poder conèixer a la seva mare, i el passat de la seva família, una família on l’art és el fil conductor de les seves vides, ja que tothom és artista.


Al taller de la Maïa.


A casa de la Maïa, on vam dinar.

I per acabar el dia, vam passar per l’empresa de FACTIS a recollir material per la part de manipulats del nostre Taller.
Així que, després del dia tan productiu que vam tenir, vam arribar a Tordera amb la sensació d’haver aprofitat plenament el dia.

Entrades relacionades

2 comentaris

 • queridos amigos!! deseamos comunicarnos con uds !! LUcas Brant amigo del arca de Argentina en Barcelona. 0034681150469
  muchas gracias !!!

  y bendiciones ,

 • Hola a tots i totes, sóc la Irene, anar a aquesta
  excursió de La Bisbal a mi me va semblar molt bé
  i m'ho vaig passar de lo més bé.

  El què més em va agradar de l'excursió va ser anar
  a casa de la Maia, allà vàrem dinar i fer el cafè,
  a la Maia li vull donar les gràcies.

Translate »