FIRA MERCAT DEL RAM 2011

Aquest any, com no, vam participar a la “Fira del Ram Mercat del Ram 2011” els passats 15, 16 i 17 d’Abril a Tordera. I com era d’esperar, va ser tot un èxit!!!

Muntant l’estand.

Part de la decoració de l’estand.
Ens vam atrevir a posar un estand triple, ja que preteníem dur molt material a la fira per poder vendre i fotografies per exposar, amb la finalitat de fer-nos conèixer amb imatges a tota la gent que ens venia a veure. Va ser tot un repte per a nosaltres omplir tot l’espai, però vam aconseguir tenir un estand molt i molt bonic, que va agradar a tothom qui passava pel davant.

L’Andrea participant a una de les activitats proposades a l’estand.
També va ser tot un èxit la ceràmica que veníem, ja que vam poder vendre’n molta i fins i tot captar encàrrecs de persones interessades.

El nostre estand.
I, tal i com comentavem abans, el nostre estand va tenir tant èxit que, fins i tot, l’Ajuntament ens va donar el premi de “Foment dels Valors” per la nostra tasca social i la intenció de difondre-la.

Part del grup del Rusc amb en Pere i la Guenda a la Fira.
Vam estar molt contents perquè durant el trascurs de la fira va venir-nos a veure molta gent que ens coneix, com també persones que ens volien conèixer, així que va ser l’ocasió perfecte per explicar els nostres projectes i objectius com a entitat.

El Rusc a l’estand amb les autoritats de l’Ajuntament i el conseller de la Generalitat.
PER TANT, MOLTES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES QUE ENS VAN DONAR SUPORT A LA FIRA!!!

Entrades relacionades

1 comentari

  • Hola amics
    La Fira com cada any es fantàstica i enguany merci per la participació de les persones de les llars que ens han ajudat a muntar l'estand.
    Pere

Translate »