SETMANA DE LA DISCAPACITAT

cartell jpg.Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el 3 de desembre, la Fundació El Rusc de Tordera organitzem una sèrie d’actes enmarcats en el que hem anomenat la Setmana de la Discapacitat, del 24 novembre al 3 de desembre, a Tordera.

Neix amb la voluntat de participar de manera activa a Tordera en l’àmbit de la sensibilització social i la reinvindicació activa dels Drets i Deures de les persones amb discapacitat intel•lectual.
Aquesta setmana vol ser una proposta integradora on hi puguin participar totes les persones i entitats del poble que ho desitgin, per tal de compartir experiències i formes de treball futures.
Així mateix volem donar a conèixer els diferents serveis de la Fundació El Rusc.
Ens agradaria també que aquest projecte pugui tenir continuïtat i esdevenir una trobada anual entorn de la discapacitat.

És doncs, una invitació a pensar i participar activament amb les persones amb discapacitat.

 

cartell expo24 Novembre: Benvinguda i presentació de la Setmana de la Discapacitat.

A càrrec de l’Alcalde de Tordera, Sr. Joan Carles Garcia i Pere Domènech, director de la Fundació El Rusc.
Inauguració de l’exposició fotogràfica “Nosaltres” que ens ajudarà a construir una nova mirada.
A la Biblioteca de Tordera, a les 19:30h.

 

 

 

 

 

 

Poster Brunzit Rusc 26nov26 Novembre: Col•loqui i Projecció del Documental “El Brunzit del Rusc”.
Col•loqui centrat en la dignitat de la vida a la Llar i la vinculació amb la comunitat. Amb la participació d’Asun Pié, Gemma Marcé, Magda Aranda, Jordi Gual, Enriqueta Tarrés, Julia Badell, Pilar Fernández i Jaume Homs.
Visionat del documental “El Brunzit del Rusc” de Jordi-Hugo Martínez, sobre el trasllat de la llar del Rusc a la nova llar El Brunzit.
A la Biblioteca de Tordera, a les 19.30h.

 

 

 

 

 

cartell caminada28 Novembre: “Caminada per la diversitat”, amb les persones amb discapacitat.
Sortida a les 10h. des de la Llar El Brunzit. Caminada popular que s’organitza conjuntament amb el Centre Esportiu de Tordera. Un recorregut on es podrà caminar amb i per les persones amb discapacitat.
A l’arribada a la Plaça de l’Esglèsia, a les 13h., es farà la lectura del Manifest en defensa dels Drets de les persones amb Discapacitat. Acabarem amb una butifarrada popular, acollits per una bona “batucada” i música per ballar.

 

 

 

 

 

adhesius3 Desembre: Taula Rodona “Els Drets de les Persones amb Discapacitat: del reclam individual a la reivindicació col•lectiva.”
Taula Rodona a càrrec de Juan Endara i l’Observatori de Drets de DINCAT. Presenta i modera Asun Pié.
A la Biblioteca de Tordera, a les 19:30h.

 

 

Entrades relacionades

Translate »