NEVADA AL RUSC III

Aquesta setmana ha sigut una mica diferent al Rusc a causa dels problemes que ha ocasionat la nevada.

El dimarts cadascú va passar el dia a casa. Els del Petit van estar a la llar.

Els del Rusc tampoc es van moure de casa, però la situació va ser diferent. No hi havia calefacció, ni aigua, ni llum, ni telèfon. Així que vam passar el dia anant a buscar llenya per encendre el foc, aigua per cuinar, rentar els plats, pels lavabos, etc… amb aquestes feines ja vam passar el dia.

Els externs tampoc van venir al taller perquè els camins fins a la casa estaven molt malament, hi havia molta neu i van caure arbres al mig del camí.

Vam estar netejant de neu els accessos i aprofitant per fer el típic ninot de neu que ha aguantat gairebé tota la setmana!

El dimecres vam tenir un generador que ens va permetre tenir llum a la casa, però el fred el vam haver de passar amb estufes i la llar de foc.
La gent del Rusc ha hagut de dormir fora alguns dies repartits en altres cases, perquè el fred era molt intens.

Poc a poc ha anat tornant la normalitat i hem recuperat la llum, l’aigua i el telèfon. Esperem que la calefacció no trigui en tornar!

També hem hagut de suspendre algunes activitats com informàtica i piscina. Però aquesta setmana ja hi tornarem.

La veritat és que trigarem a oblidar aquesta nevada. Tot i aixó tothom ha col·laborat en el que ha fet falta i ha posat de la seva part per tirar endavant.

Malgrat tot aixó no hem perdut el bon humor!
Irene: La setmana ha anat bé, encara que ha sigut diferent de les altres. A mi no m’agrada que nevi perquè no puc sortir.

Manuel: Ha habido gente que han venido al Petit a dormir como el Jaume o la Pili. Hemos paseado cuando ya no nevaba. En el Rusc hacía un poco de frío. Los externos no vinieron al taller por que estaba nevando. La semana ha ido bién.

Enriqueta: La neu en el Rusc es desfà, però aquest cop ha trigat molt. Hem fet un ninot de neu a fora, jo vaig ajudar a fer-lo. Aquest cap de setmana ja no hi havia neu, he estat a Blanes. També he estat a altres cases pel fred, amb en Jorge, la Mònica, la Gemma i la tia de la Magda.

Entrades relacionades

1 comentari

Translate »