És Nadal a El Rusc

Estem a punt d’acabar l’any i a El Rusc ens encanta celebrar el Nadal.

Per això ja fa dies que estem decorant els diferents espais dels Tallers i les Llars. També hem fet el pessebre, l’arbre de Nadal i com cada any des del Taller hem elaborat les postals. A més el dia 19 farem cagar El Tió a la reunió comunitària!

0001 (11)

El dissabte 14 participarem de la Fira de Nadal de Tordera i el 21 estarem al Pessebre Vivent de Sant Pere amb una parada de productes artesans elaborats al Taller, que tancarà a partir del dia 23 fins després de Reis.

Durant les vacances anirem a visitar diferentes fires i pessebres que es fan pels voltants i no ens perdrem Els Pastorets. I per descomptat que el dia 5 de gener anirem a esperar els Reis.

És época de celebracions i àpats importans i ens agrada fer-los junts. A les Llars celebrarem els dies assenyalats com el Nadal, Sant Esteve o Cap d’Any i anirem a la Missa del Gall. Tots junts participarem també de la Missa i el Dinar amb tota la comunitat del dia 22.

Esperem passar unes bones vacances, descansar a les Llars i amb les famílies i tornar després de Reis al Taller amb les piles ben carregades!

El Rusc us desitja un BON NADAL I FELIÇ 2020!!!

Entrades relacionades

Translate »