Matí de Gospel al Rusc amb Ray Sidney

Ray Sidney, resident a Estats Units, reconegut cantant, director i promotor de Gospel arreu del món, aquest dijous 3 de maig ens va visita al Rusc. Fa una gira per molts països motivant les persones, a través de la música, a favor de la pau i la fraternitat acollint les diferències com a riquesa.

Foto de família amb Ray Sidney
Foto de família amb Ray Sidney

Després de fer-nos passar un matí molt emotiu amb la seva música, tot fent-nos cantar i ballar, acaba de publicar la següent carta al seu blog.

 Sentir-se divinament al setè cel!

Estimats, em sento tan bé ara mateix! La meva nova família i amics a “El Rusc” em van beneïr extraordinàriament!

Es tracta d’un centre amb persones amb necessitats especials i em van convidar a compartir algunes cançons i parlar una mica sobre el meu ministeri. Realment em vaig sentir molt honrat de poder estar allà i com sempre, poder veure com Déu beneeix aquests dolços esperits que de vegades es consideren en la societat els més petits d’aquesta. “

Uau” multiplicat per “Uau” i Oh Déu Meu totpoderós! No sabia què esperar, però vaig sentir l’amor i l’emoció tan bon punt vaig arribar. Em va donar la benvinguda amb grans somriures, encaixades de mans, grans abraçades i fins i tot alguns petons a les galtes!

També em van dir que no havien tingut mai cap presentació semblant. Bé, amb la meva pregària, mai ningú no surt com ha arribat perquè no cantem els meus goigs sinó cantem els d’Ell. Vam tenir una estona tan meravellosa i poderosa! Ells van escoltar, van fer preguntes, vam cantar, ballar i em van fer sentir que era part de la família. Alguns d’ells fins i tot em van cantar algunes cançons tradicionals! Va ser tan difícil no plorar, però ara que miro les fotos, estic bramant com un gran bebè!

Em van beneïr amb una samarreta de la institució i, per descomptat, vaig demanar que totes aquelles Superestrelles em donessin el seu autògraf. Quina forma de passar el dia! Estic molt agraït per haver tingut aquesta oportunitat.
Una vegada més, la raó per la qual canto! Moltes gràcies a la Noemi i a en Pere i a tot el personal / voluntaris per ser una benedicció per a tants!

Us estimo molt a tots!

Entrades relacionades

Translate »