Manifest i Comunicat de la Federació de l’Arca Internacional

Ens sentim consternats per les notícies que ens arriben des de l’Arca Internacional arrel de la investigació sobre els abusos comesos pel pare Thomas i el coneixement d’aquests fets per part d’en Jean Vanier.

Des de la Comunitat de l’Arca d’El Rusc de Tordera volem manifestar la nostra plena confiança en com l’Arca Internacional està tractant aquest tema, obrint investigacions per part de persones expertes i externes i exposant la informació amb total transparència, tot i el dolor que ens genera, com a pas imprescindible per superar aquests fets i desmarcar-nos d’aquestes pràctiques.

Les nostres Comunitats es caracteritzen per la coherència amb els valors de la dignitat i d’entendre cada persona com una història sagrada i seguirem treballant des d’aquests valors, generant protocols que impedeixin aquestes pràctiques i facilitin les denúncies anònimes si es donés qualsevol tipus d’abús.

Ara per ara us adjuntem la informació que ens ha fet arribar l’Arca Internacional i obrirem espais de diàleg i reflexió sobre aquest tema per totes les persones que ho necessitin.

Podeu llegir el document íntegre aquí: Carta de la Federació de l’Arca International

Pere Domènech, director d’El Rusc.

Entrades relacionades

Translate »