Comença l’aventura!

Ara si! ja podem dir que està a punt de nèixer la nova comunitat Rusc Girona, amb l’arribada, aquest proper dilluns 6 de febrer, de les quatre primeres persones que viuran a la Llar Onyar, la primera de les tres llars residència que formaran la nova comunitat.

L’any 2018 un petit grup de persones van decidir que aquest somni algun dia es convertiria en realitat. Han estat cinc anys on s’han viscut moments d’alegria i algunes decepcions que, en cap cas, han enderrocat l’objectiu de crear una nova comunitat a Girona. Un grup que ha anat creixent amb el temps i que s’ha convertit en el motor d’aquest projecte que es materialitza amb l’adhesió, a través de Dincat, al projecte Mi Casa de Plena Inclusión.

Darreres reunions del grup que iniciarà Rusc Girona

Rusc Girona neix de la Fundació Dr. Joan Pujol El Rusc, amb la voluntat d’oferir un lloc de vida digna a les persones amb discapacitat intel·lectual. Una llar residència que acompanya les persones perquè puguin trobar un espai on viure des del model de vida comunitària d’El Rusc, segons les seves necessitats i aspiracions, proporcionant estabilitat i benestar emocional i personal amb la finalitat de millorar la seva autonomia.

Volem donar les gràcies a totes les persones i institucions que ens han fet confiança i que han possibilitat que, aquest somni avui sigui una realitat.

Comença Rusc Girona!

Entrades relacionades

Translate »