III Setmana de la Discapacitat

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des del Rusc organitzem la Setmana de la Discapacitat, del 28 de novembre al 3 de desembre.
setmana de la discapacitat
Aquest any proposem una Taula Rodona amb el títol “Prenent consciència de la ceguera”.
Rafel Bagot, periodista de TV3 presentarà el seu llibre “Corre, Vola Viu!”. Escoltarem les experiències de Joan Josep Artero, tècnic de ciclisme en tàndem per a persones cegues, afiliat a la ONCE i Antonio González Castro, president de la delegació de la ONCE de Blanes i de Marta Vila-Puig, educadora del Rusc. Us esperem a tots el dia 28 a les 19’30h. a la Biblioteca de Tordera.
El divendres 1 de desembre convidarem a l’alcalde de Tordera, el Sr. Joan Carles Garcia a la Llar El Lledoner, en el programa Línia directa amb l’alcalde, que s’emet en directe per Ràdio Tordera. Podrem preguntar-li sobre les qüestions que ens interessen com a ciutadans de Tordera.
I finalment el dia 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, farem la tertúlia al nostre programa de ràdio DIVERSONES, parlarem sobre els nostres drets i llegirem el Manifest de DINCAT al que ens adherim.
El Manifest el podeu consultar AQUÍ i s’emetrà als informatius de Ràdio Tordera a les 10h., 13h., 17h., i 19h. i el programa DIVERSONES, LA TERTÚLIA a les 15h.
Durant la setmana podreu veure l’exposició de fotos del calendari del Rusc 2018, a la Biblioteca de Tordera.
Us esperem a la Taula Rodona i us animem que ens seguiu per les xarxes i a través de Ràdio Tordera!

Entrades relacionades

Translate »