Aquesta setmana hem llegit al Diari de Girona que la cooperativa La Fageda d’Olot treuran al mercat d’aquí molt poc un nou producte, la melmelada.
Les melmelades de la Fageda. |
Aixó proporciona una vintena de llocs de treball, que en aquests temps és una molt bona notícia!
Fa dos anys vam anar-hi i volem recomanar-vos la visita perquè és molt interessant.
Ens van ensenyar com fan els iogurts, com cuiden les vaques i en treuen la llet. Un altre cop vam visitar el centre ocupacional on acaben el producte que després podrem comprar a les botigues.
Redactors: Enriqueta i Jordi.
Enriqueta: M’agradaria tornar-hi, em va agradar molt veure com ho fan. Jo conec a gent de la Fageda que coincidim a les colònies.
Magda: Fan gelats també. A vegades el càtering ens en porta per dinar. Els fan amb igredients naturals. Hi ha també flams i natilles.
Irene: Són boníssims!
Jordi Gual: n’hi ha de naturals, de maduixa , de llimona… estan boníssims!