FINAL DELS PREMIS BLOCS CATALUNYA 2010

El divendres passat es va celebrar la gala de la 3ª edició dels Premis Blocs Catalunya, que triava els millors blocs escrits en català de Catalunya. Es va fer a Mataró al Tecnocampus i va comptar amb la presència de molts blocaires catalans.


El grup del Rusc durant l’entrega de Premis

Es van donar 13 premis, un per cada categoria i tres premis especials stic.cat.
Aquí podeu consultar els guanyadors de cada categoria. Volem felicitar a tots els participants i especialment als guanyadors!


“Blaugranes en cadira de rodes” guanyador de la categoria de Blocs d’esports.

Han sigut uns mesos molt intensos en els que hem rebut el suport i l’ànim de molta gent. Així que us volem donar les gràcies a tots els que ens heu donat suport. I seguirem treballant per millorar el nostre bloc i que seguiu estant informats de tot el que fem al Rusc.


En el gran pica-pica desprès de l’entrega de premis

MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT!
Enriqueta: Em va agradar molt el premi que li van donar a “Blaugranes en cadires de rodes”. Va parlar molt bé. Moltes gràcies per l’ajuda que ens heu donat per arribar a la final.
Jaume: La gala va estar molt bé, llàstima que no ens va tocar res, esperarem un altre any.
Lluís: Moltes gràcies, també per la teca!
Julia: Están muy bien los Premis Blocs. El año que viene volveremos otra vez a ver si podemos ganar. Muchas gracias compañeros!

Entrades relacionades

1 comentari

  • A

    Ja Irene, però hem de pensar que hem arribat a la final, i això ja es molt… els cinquens de tota Catalunya a la nostra categoria!

    Esteu fent molt bona feina. Ànims i si voleu ens tornem a presentar el proper any 😉

Translate »