Estrena “Qui comprèn el Llop”

El dissabte passat el Taller de teatre El Rusc vam estrenar l’obra de teatre “Qui comprèn el Llop”. Va ser al teatre Clavé i va venir molta gent a veure’ns!

Portàvem gairebé dos anys preparant-la dins l’activitat de Teatre del Centre Ocupacional. Aquest any els monitors del Rusc hem assumit la direcció de l’activitat i de l’espectacle tot i que vam rebre l’ajuda de molta gent, entre d’altres d’antics monitors de teatre del Rusc.

Volem donar les gràcies a tots els que ens van venir a veure i als que van col·laborar amb nosaltres. I pels que no van poder venir us animem  pel proper cop i us deixem un petit muntatge fotogràfic de l’obra.

Fotomuntatge “Qui comprèn el Llop” 2016 from Fundació El Rusc on Vimeo.

Júlia: Em va agradar molt sortir fent footing, també l’escena del bar. M’agrada fer el meu paper, de mare del Llop. Va venir molta gent a veure’ns, estic molt contenta! També vull donar les gràcies a en Paquito que ens va ajudar.

Enriqueta: Tuvimos éxito, se llenó el teatro! Estaba tranquila, pefectamente. Al principio si que estaba nerviosa pero ahora ya me he acostumbrado. Espero volver el año que viene.

Gema: Estaba muy concentrada en mi papel, de la hermana del lobo. Vino mucha gente a ver-nos, mi madre, mi padre, mi sobrina…me gustó mucho que vinieran. Me lo pasé muy bien.

José Mª: Me gustó mucho hacer de lobo, me iba a comer a la caperucita, jejeje…estaba un poco nervioso al principio, después más tranquilo. Cuando tenga el vídeo se lo enseñaré a mi hermana y mi cuñado.

Pilar: Aquest any he fet dues obres, la de Kedem i la del Rusc. Vaig fer d’excursionista i vaig sortir al bar. Em va agradar sortir i veure tanta gent, estava una mica nerviosa.

Entrades relacionades

Translate »