ESTEM AL DIA: S’ACOSTA EL SANDY A NOVA YORK

El dissabte es van poder veure unes imatges espectaculars a Barcelona, com la d’aquesta mànega sobre el mar molt a prop de la ciutat.

La mànega a Barcelona

Però si hi ha un lloc on estan molt preocupats és a la costa est dels Estats Units on es preveu que arribi d’aquí poc l’Huracà Sandy provinent del Carib on ha deixat una seixantena de morts.

Nova York el metro, els trens i els autobusos han deixat de funcionar de manera indefinida. L’alcalde de la ciutat, Michael Bloomberg, ha decretat l’evacuació de les zones baixes de la ciutat, que afecta unes 375.000 persones.
Fins i tot els supermercat s’estan quedant sense existències per la gran demanda d’aliments de la població en previsió d’uns dies tancats a les seves cases.

Un supermercat mig buit.

Redactors: Jordi & Jordi

Jordi Gual: la gent no podrà sortir de casa, han d’anar a comprar menjar per aquests dies. Jo compraria un sac de patates, cebes, una ampolla de vi, sucre, oli, pa, maduixes i llet.

Irene: Jo estaria enfadada perquè no podria sortir de casa. Compraria galetes, iogurts, formatge, pernil salat i galetes.


Manuel: Yo compraria Colacao, madalenas, Coca-Cola, crusanes i macarrones.


Enriqueta: Yo compraria carne picada, garbanzos y sal para hacer una escudella, plátanos, mandarinas, naranjas, albaricoque, melón, sandía, cerezas si hay.

Entrades relacionades

Translate »