Formació Binomi a Trosly

TROSLY, 21-26/Maig/2017

Bressol de l’Arche de Jean Vanier. Moment per viure una formació Binomi en l’any de la celebració dels 40 anys del Rusc i en el moment que en Joan Pujol ens deixa. La seva presència ha estat viva entre nosaltres i ha adquirit encara més sentit.

La Júlia i la Dolors, juntament amb l’Albert, en Jordi i el Pare Mateu de Moià hem tingut  la sort de compartir aquests dies amb 8 parelles més vingudes de Canadà, USA, Croàcia, Polònia, Escòcia i França. La trobada, portada per un equip de 4 persones, ens dóna l’oportunitat de conviure, aprendre, resar, cantar, ballar, compartir, gaudir… conèixer i vivenciar més quins són els orígens de l’Arca, la seva història, la seva essència, la seva identitat, la seva missió.

I tot això, amarat de la contínua presència de Jean Vanier que ens acull, ens acompanya en les nostres activitats, en les nostres pregàries…

IMG-20170524-WA0006 (2)
La Júlia i la Dolors en una trobada amb Jean Vanier a Trosly.

I ens llança a la missió: “Som regal de Déu al món i això ens porta a aportar alegria, pau i amor a cada persona, a cada comunitat, a cada lloc de la Terra”

Entrades relacionades

Translate »