ASSAMBLEA INTERNACIONAL DE L’ARCA, ATLANTA 2012

De l’1 al 10 d’aquest proper més de juny de 2012, se celebra l’Assamblea Internacional de l’Arca a Atlanta. Més concretament al petit poble de Decatur, a pocs kilòmetres de la capital de l’estat de Georgia, al sud dels Estats Units d’Amèrica.

  No se celebra en aquesta zona per casualitat. Aquest és un lloc amb una gran càrrega simbólica, amb una història dura però plena d’esperança.
Ho podeu descubrir en aquest vídeo a través de persones que han passat tota la vida al sud dels Estats Units.
“Un lloc de conte “

Aquí van veure nèixer el 1929 a Martin Luther King qui amb la seva famosa frase “I have a dream” (tinc un somni) ens ajuda a imaginar un món on tots podem ser iguals i on cadascú pugui ser respectat per la seva singularitat i els seus dons.

Com diu un dels entrevistats en aquest vídeo, “No aturis els teus somnis!”

L’Assamblea se celebra cada quatre anys i hi acudeixen totes les comunitats d’arrèu del món. En representació del Rusc i Els Avets hi participaran en Pere Domènech com a responsable del Rusc, en Ramon Ribas com a responsables del Avets, la Montse Niño en representació de la junta de Tordera i l’Enriqueta com a representant de les persones acollides.

Actualment existeixen 137 comunitats de l’Arca repartides en 40 països. Per tant aquesta trobada és una ocasió excepcional per viure la diversitat de llengües, cultures i religions. És un temps per celebrar, treballar, descubrir i compartir experiències.

En aquest vídeo podeu descubrir persones que parlen de la seva vida, els seus somnis, la seva visió de l’Arca i la discapacitat.

Entrades relacionades

Translate »