TEATRE 2009

Torna el teatre al Rusc!

Ja fa gairebé un més que hem començat una nova activitat al Taller, el Teatre. Més ben dit tornem a engegar l’activitat ja que n’haviem fet durant tres anys.
És una activitat que ens agrada molt. Podem expressar tot el que portem dins de moltes maneres. Fem relaxació, mímica, cantem, cridem, ballem!!!

Cada dimecres anem al Casal de Joves de Tordera on ens cedeixen una sala per poder fer l’activitat. Aquest any el nostre monitor de teatre és en David Arribas de Blanes. Ens agrada molt com ens ensenya, és molt divertit i aprenem moltes coses.

L’any 2005 vam estrenar l’activitat de teatre al Rusc. El nostre monitor era en Marc Bertran. Vam acabar el curs fent una petita obra al Café Forum de Tordera, “Amb un parell de nassos!”.

Uns autèntics clowns en una sèrie de gags que vam estar assajant durant tot l’any. Va venir molta gent a veure’ns, va ser una gran experiència per a tots.També vam actuar al Teatre Clavé en motiu del Festival Benèfic que s’organitza cada any, fent un fragment de l’obra.

El 2006 amb en Paco Moreno vam grabar un curtmetratge. Era un fals documental sobre un videoclub i es titulava “Videoclub El Rusc”.

Els dies d’assaig van ser molt divertits i vam aprendre a actuar davant d’una càmera. El vam estrenar també al Café Forum de Tordera, acompanyats per Víctor Gioconda que ens va fer la banda sonora, el “Brunzit d’abelles”.

Aquest dia vam projectar dos curtmetratges més: “Diferents” dels nostres amics del TOM d’Arbúcies i “2+2=5” de la companyia Alquimistas.
També vam presentar el curt al festival de curtmetratges Palafilms.

I al 2007 vam estrenar “Il·lusions” amb la Sussana, al Casal Cívic Can Borell de Blanes.

Vam tornar al teatre i aquest cop cadascú portava dalt de l’escenari una il·lusió, la seva il·lusió. Hi havia cantants, ballarines, pallassos, músics… També va venir molta gent i ens ho vam passar molt bé. Vam disfrutar molt durant el curs i també sobre l’escenari.

Esperem que aquest any tot vagi bé i qui sap si ens veurem dalt de l’escenari al final de curs! us mantindrem informats.

Entrades relacionades

Translate »