2n PREMI AL CONCURS «RETINES»!!!

Fa uns mesos vam decidir presentar el curmetratge «Que parezca un accidente», realitzat el curs passat, a un concurs que organitzava el «CEESC» (Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya), anomenat «RETINES».

Imatge del curtmetratge

Ens vam presentar amb la intenció de donar a conèixer la nostra entitat i sobretot el nostre treball. I quina va ser la nostra sorpresa, quan ens van trucar per dir-nos que havíem guanyat el 2n Premi!!!

Així que el passat dijous dia 3 de Març, tots aquells que vam formar part de la grabació del curtmetratge, ens vam enfilar a les furgonetes i … cap a Barcelona!
Moment de l’entrega del premi.
Parlament per part nostra a la Gal·la.

Vam anar a la gal·la d’entrega de Premis tal com cal, ben engal·lanats, i com no, va ser tot un èxit, vam recollir el nostre premi, vam dir unes paraules, i vam tornar cap a casa amb la sensació d’haver deixat als espectadors impressionats amb la nostra feina, per tant, objectiu aconseguit!!!


Fotografia de tots els premiats.

Impressions dels participants:

Magda: «Vaig estar molt nerviosa, però estic molt contenta perquè va anar molt bé».

Jordi Gual: «No m’esperava que anés tan bé».

Manuel: «Me gustó mucho!»

Júlia: «Todos estaban muy bien hechos y el Jaume estuvo muy bien. Me gustó mucho el corto de los chicos de Marruecos».
Enriqueta: «Me gustó mucho el ambiente y la gente que había, estuvo muy bien»

Jaume: «Sempre que veig la pel·lícula m’emociono. Vaig recollir el premi. Suposo que la noia me’l va donar a mi perquè portava corbata»
Etiquetas: ,

Sobre elruscca