ANIVERSARI DE LA RAQUEL!!!

El passat dissabte dia 26 la nostra amiga Raquel Esteban va fer 33 anys, i com que no va venir al Taller perquè era fi de setmana, el següent dilluns dia 28 el vam celebrar tots junts, amb els seus companys i monitors. Va ser una festa molt maca on els seus companys li van cantar unes cançons i li van fer unes representacions de ball, tot fent que la Raquel passés un dia especial.

La Raquel

Els seus amics del Taller li van elaborar una targeta de felicitació on van poder signar totes les persones que volien felicitar a la Raquel i formar part d’aquest dia tan especial per a ella, i, aprofitant que el mateix dia feiem l’activitat de cuina, vam fer unes coques per a la celebració, perquè la Raquel hi pogués bufar les espelmes.


La Raquel amb en Miguel, que li va dur les coques


La Raquel amb en Manuel, que li va dur la targeta

Vam fer una coca de melmelada i una de xocolata, que a continuació us hi anotem la recepta:

Ingredients:

– 4 làmines de pasta de full
– un pot de melmelada de maduixa
– un pot de crema de cacau
– 1 ou
– sucre
– 1 paquet d’ametlla laminada
– 1 paquet d’ametlla trossejada

Elaboració:

Estenem dues làmines de pasta de full independentment cadascuna sobre el seu corresponent paper per forn, i seguidament les cobrim, una amb la melmelada i l’altra amb la crema de cacau, tenint en compte que no hem d’arribar als extrems de la làmina.


En Nieto fent la coca de crema de cacau


La Pilar fent la coca de melmelada

A part, estenem les altres dues làmines de pasta per tallar-les en tires d’aproximadament un dit d’amplada. Un cop tinguem les tires, les col.locarem damunt de les preparacions que hem fet abans (la de melmelada i la de crema de cacau), tot fent una quadrícula deixant entreveure entre les tires la preparació de sota. Seguidament tancarem les coques pels laterals tot unint la massa, fent que quedi totalment tancada perquè no surti la preparació de dins la coca.

Per acabar, pintarem les coques amb l’ou batut i hi espolvorejarem una miqueta de sucre per sobre. Després hi estendrem l’ametlla, a la de melmelada la laminada, i a la de crema de cacau la trossejada.

I tot seguit les courem al forn, prèviament escalfat a uns 200ºC, tenint en compte que no es cremin, ja que de seguida estaran cuites.


La coca de melmelada acabada


La coca de xocolata acabada

Des del Taller esperem que us agradin tant com ens han agradat a nosaltres, BON PROFIT!!!

I des d’aquí, aprofitem per tornar a felicitar a la Raquel, MOLTES FELICITATS!!!

Entrades relacionades

2 comentaris

  • compleano feliz la raquel
    alexander

  • Per molts anys Raquel!!!!
    Estàs molt guapa a la foto i quines peazo conques que et van fer!
    Un petó i records per tothom.
    Erika

Translate »