VISITA AL C.O. PERE PARERA

El divendres 6 de febrer, mentre un grup va anar a ràdio RM, la resta vam visitar el Centre Ocupacional Pere Parera de la Fundació Maresme, on treballava en Pedro abans de venir al Rusc. Quan ell hi anava, aquest centre es trobava a Mataró i tenia un altre nom, ara l’han fet del tot nou a Argentona.
Vam anar una furgoneta: en Pedro, per suposat, en Jordi Graupera, en Javi i en Miguel que també havien estat a la Fundació Maresme i coneixien a algunes persones, en Lluís, l’Enriqueta, en Jaume, en Josep Nieto, l’Erika i la Núria Navarro.

Quan vam arribar ens vam reunir tots a una sala i després d’estar parlant una estoneta ens van ensenyar tot el taller.

Per Per fer-ho ens van preparar un joc de pistes per què anèssim trobant tots els espais del centre, a cada sala en Pedro havia d’obrir un sobre on hi havien unes peces.

Després de recòrrer tot el centre vam tornar a la primera sala i allà en Pedro va encaixar totes les peces que hi havia anat trobant, resultat: un marc de fotos molt xulo que li van regalar!

Nosaltres també els hi vam fer un regalet, un quadre pintat pel Miguel, en Javi, en Jordi Graupera i en Pedro, perquè decoressin el seu nou lloc de treball.


Per acabar ens van convidar a uns refrescos i a un pastís boníssim que ens havia preparat el grup de cuina del C.O. Pere Parera.

Aquestes són algunes de les impressions de les persones que hi van anar:
Lluís: Em va agradar molt, no hi havia estat mai i va estar molt bé el joc que li van fer a en Pedro.
Jordi Graupera: Jo em vaig trobar a la Marta Puig i em va donar records pels meus pares.
Nieto: A mi em va agradar molt el pastís que ens van fer.
Enriqueta: Me ha gustado mucho visitar el Taller del Pedro. Nos recibieron muy bien. Todo era muy nuevo! También me gustó el pueblo que yo me fijé cuando íbamos con la furgoneta.
Jaume: Cada Taller tenia un color i cadascú sabia el color seu per anar a treballar allà. És un Taller molt gran, al voltant de 80 persones.
Miguel: A mi me ha parecido muy bien la visita. Es un Taller grande y me encontré con amigos: la Mª José, la Marta Coll, la Mònica García…

Després ens vam trobar amb el grup que havia anat de visita a Ràdio RM i vam dinar junts a Mataró.

Entrades relacionades

Translate »