VACANCES DE NADAL

Ja hem tornat de vacances! i des del dia 2 de gener estem al Taller.

Com cada any vam fer el dinar de Nadal , el dia 21 de desembre, vam cagar el tió, vam inaugurar el pessebre i vam celebrar l’eucaristia en motiu de la festa de Nadal. Erem cap a 60 persones entre familiars i amics de la comunitat. Cal dir que va ser un dia molt maco per a tots.

Després, cadascú ha passat les vacances amb la seva família, de colònies i alguns dies al Rusc.
Ja tornem a començar totes les activitats a bon ritme. I els reis també han passat pel Rusc! Van amagar bastant els regals però al final els vam trobar tots .

ENRIQUETA: Vaig anar de colònies a Comarruga amb la Magda, la Juana, l’Anna en Nieto, en José Carlos i en Lluís, i els altres dies vaig estar al Rusc per passar el cap d’any. Van venir en Jordi Carbonell i la Lluïsa. També vam anar a veure la cavalgada dels reis de Tordera i al cine. Els reis m’han portat un rellotge molt maco i una ràdio.

MAGDA : tot i fer-me mal al peu les vacances m’han anat molt bé. He estat a casa de la meva tieta , a Comarruga de colònies en un hotel de 2 estrelles i uns dies al Rusc. Els reis no m’han portat carbó , m‘han portat una cadena de plata ,el cd nou de la Rosario, un jersei i un kit de manicura.

MIGUEL: Estuve de vacaciones con mis tíos y el Javi en Vilassar. Pasamos el Fin de Año y fuimos a bailar por ahí. Los reyes me ha traído una maleta, un juego de dardos y ropa.

JUANITO: Estuve unos dias con mi hermana Maruja en Barcelona. Fuimos a bailar al restaurante de mi sobrino, me lo pasé muy bien. Y los reyes me trajeron cuatro cd’s de música flamenca.

MANUEL: He ido a Huesca con mi familia. Pasé allí el Fin de Año y me comí las uvas en un restaurante. Hacía mucho frío. Los reyes me han traído muchas cosas, un reloj y ropa.

JORDI GUAL: Jo he passat massa fred. He passat el cap d’any a Arenys amb la meva germana I uns amics. Els reis s’han portat molt bé, m’han portat un mp3, uns guants, una cartera i un clauer.

JOSÉ MARIA: Fui a casa de mi hermana, en Vilassar de Mar, fui a comer a un restaurante chino, a dar un paseo, a tomar algo…Pasé allí el Fin de Año. Los reyes me han traído una cámara digital y un cd. Además este año salí en la cabalgata de reyes de Tordera. Iba disfrazado de paje, andando por todo Tordera, también salió José Carlos. Me gustó mucho.

JAUME: He estat a casa de la meva germana, la Núria que viu a Tona. Vaig passar-hi el cap d’any amb el bastó. Els reis m’han portat una màquina de tallar els cabells. Em va tocar la faba del tortell de reis així que l’any que ve em toca pagar!!!

Entrades relacionades

Translate »