ÚLTIM DIA DE CAVALLS

El passat dia 1 d’Octubre vam acabar, per una temporada, l’activitat de cavalls. Cada any, per aquesta època fem una parada perquè el mal temps, el fred, les gelades…ens fan més difícil realitzar-la. La reprenem per la primavera.

L’Usu i la Gemma muntant a l’Asuer i la Jolie acompanyats per la Susana i en Jodan.
Aquest any han provat de pujar a un cavall l’Antònia i la Júlia que són dues de les noies externes que han començat a venir al taller amb nosaltres. L’Antònia li agrada molt i ha repetit dues vegades.
L’Usu, la Gemma i l’Antonia acariciant a la Lupita.
Ja estan esperant que passin aquests mesos per reprendre de nou l’activitat i poder pujar més vegades al cavall i aprendre tot el què els altres companys han après durant aquests anys.

Foto de famíliaAntonia: Me ha gustado mucho. Era la primera vez que montaba. Antes me daba miedo y ahora ya se me ha quitado. Se montó la Susana conmigo y se me pasó. Tengo ganas de volver el año que viene.Enriqueta: Fui de las primeras en ir a los cavallos, ya hace muchos años que monto. Me gusta mucho. Además la Susana es muy simpática y nos quiere mucho.José Mª: Estoy muy contento de ir a los caballos. La Susana es buena chica. El año que viene volveremos.

Entrades relacionades

Translate »