TROBADA DE SORD-CECS A MATARÓ

En Pedro des de fa més d’un any es troba un cop cada dos mesos, aproximadament, amb altres nois i noies sord-cegues com ell, en els seus respectius centres de treball. L’objectiu és conèixer altres persones que es troben en la mateixa situació i crear un grup d’amics amb qui passar un dia d’esbarjo i conèixer els seus tallers i les activitats que fan. En aquestes trobades tots ells van acompanyats de la seva monitora referent. Elles i la coordinadora de la ONCE es troben també un cop cada mes, aproximadament, en les oficines de l’entitat abans esmentada, per exposar cada cas i compartir, així, experiències i coneixements, aclarir dubtes,…i fer agenda de les futures reunions i trobades amb els nois.
El passat dia 19 de maig en Pedro junt amb la seva monitora la Mònica van anar a una d’aquestes trobades lúdiques, aquest cop va ser a la casa que té Fundació Maresme aprop d’Argentona que es diu Can Percala. Allà es van trobar amb els seus amics de Martorell, Palafolls, Palafrugell i els del Centre Ocupacional Jaume Isern de la mateixa Fundació.

Van visitar la casa i els seus exteriors on han fet un bonic hort i una zona ajardinada amb plantes aromàtiques. Després cadascú va escollir un test fet pels amics de Mataró i a dins van plantar una planta (podien escollir entre vàries).

Un cop acabada l’activitat van dinar plegats a l’aire lliure aprofitant el gran espai que tenen i les vistes tan maques. Van poder gaudir d’un dia molt assolellat.

La propera trobada tindrà lloc a Palafrugell i la intenció és passar el dia a la platja. En Pedro es mostra molt content quan fa aquestes sortides ja que li agrada retrobar-se amb tots ells. Esperem que li siguin de molta utilitat i l’ajudin a obrir-se una mica més als altres.

Entrades relacionades

Translate »