TIBIDABO

El divendres passat vam anar d’excursió el Tibidabo.

Com cada any aprofitem el dia de portes obertes per a persones amb discapacitat i pujem al parc d’atraccions. Ens vam divertir molt!

Aquest dia és una mica especial, sempre trobem a companys d’altres tallers, com els de Moià, els del Taller Horitzó, els de Mataró…

A més de les atraccions hi ha grups d’animació, pallassos, músics, etc…

Cada any ens acompanyen voluntaris i monitors de les llars (la Gemma no s’ho perd mai!), així podem fer grups més petits i ens podem moure millor pel parc.

Hi ha qui puja a tot arreu, que no te por de res i hi ha qui va a passejar…

Manuel: Me monté en la montaña rusa, fuimos a los espejos (te veias gordo, después delgado, pequeño…) al Hotel Krüeger que chillé mucho, tenia un poco de miedo…con el Michal. Me monté en muchos sitios y no me mareo.

Miguel: Me gusta mucho el Tibidabo, sobre todo el tren, que va muy rápido. También me gustaron los espejos.

Enriqueta: Només vaig pujar al tren i després vaig estar passejant pel parc tranquilament, esperant que vingués tothom per dinar.

Jordi Gual: Em vaig trobar els meus antics companys d’Alella. Em va fer molta il·lusió trobar-los.
Vaig pujar a l’Hotel Krüeger, als miralls, als troncs, a la montanya russa, que aquest any era nova, etc… Vaig pujar a tot arreu!

Magda: Em vaig cansar perquè feia molta calor. M’ho vaig passar molt bé al tren amb en José Mª. Vam pujar als “autos de choque”, l’Aeromagic i la noria.

José Mª: Lo que me gustó más fue el cine 4D. Vimos una película de miedo. Había una tormenta muy fuerte, una serpiente, murciélagos, fuego… parecía todo de verdad! Te tenias que poner unas gafas para ver la película, se movían las butacas, salía aire del suelo…

Juanito: Me gusta ir cada año, aunque no me gustó la montaña rusa porque me mareé. Me gustó más los troncos que vas por el agua y los espejos.

Entrades relacionades

Translate »