Taula Rodona “Prenent consciència de la ceguera”

El passat 28 de novembre vam encetar la III Setmana de la Discapacitat amb la Taula Rodona “Prenent consciència de la ceguera” a la Biblioteca de Tordera, amb l’ànim de parlar de temes que afecten no només al nostre col·lectiu, sinó també a la societat en general.

20171128_211553
En Rafel, en Joan, la Marta i l’Antonio a la Biblioteca

I per això vam comptar amb la presència d’en Rafel Bagot, periodista de TV3 i autor del llibre “Corre, Vola, Viu!” que ens en va fer la presentació i va col·laborar en la dinamització de la jornada. La Marta Vila-Puig, educadora del Rusc, ens va fer posar en la pell d’una persona cega. Aquí teniu el vídeo que vam poder veure de l’experiència d’en Samuel, que viu al Brunzit des de fa 1 any.

En Joan Artero, tècnic de ciclisme en tàndem, afiliat a la ONCE va explicar la seva experiència primer com a esportista d’èlit i després com a esportista amb discapacitat visual. I finalment, l’Antonio González, director de la delegació de la ONCE de Blanes, ens va explicar la realitat de l’organització i la feina tan important que fan amb les persones cegues.

Entrades relacionades

Translate »