Reobertura del Centre Ocupacional

A mitjans del mes de març ens vam veure obligats a tancar les portes del servei d’atenció diürna, des de llavors els professionals de l’equip del Centre Ocupacional es van incorporar als diferents serveis de llar/residència d’El Rusc, des d’on es van encarregar de dinamitzar les llargues jornades de tancament i donar suport a l’equip de cada servei.

IMG-20200923-WA0001
La Júlia i l’Anna al Taller El Lledoner

Una vegada superada la primera fase de confinament, com a mesura preventiva per a controlar el contagi massiu del Covid-19 i valorant la situació actual , ens veiem davant la necessitat i el desig de reobrir el servei i tornar a la normalitat de manera progressiva.

Per a això hem dissenyat un pla que es desenvoluparà per fases i que ja hem posat en marxa en una primera etapa, aquest 14 de setembre.

Els tallers, en aquesta primera fase, funcionaran de manera sectoritzada, així els diferents grups que utilitzaran el servei no tindran relació entre ells i es compliran totes les normes protocol·làries establertes pel departament de salut de la Generalitat.

Les activitats també estaran condicionades per la situació d’alerta existent actualment a Catalunya, limitant-se només a fer aquelles que podem realitzar des de la pròpia entitat i sense que es necessiti la intervenció de monitors externs o bé que requereixin desplaçaments a altres llocs que no siguin les pròpies instal·lacions.

 

El nostre propòsit és tornar a realitzar les activitats pròpies del centre, garantint l’aplicació de totes les mesures de seguretat per evitar, dintre de les nostres possibilitats, que puguin donar-se casos de Covid-19.

Entrades relacionades

Translate »