PROGRAMA DE RÀDIO DE MAIG

Aquí us deixem el programa de ràdio d’aquest mes de Maig. I enrecordeu-vos que ara fem el concurs “El personatge del mes”. Per participar, aneu a la nostra pàgina de facebook: www.facebook.com/elrusc.cat

Animeu-vos a participar! També podeu fer comentaris, crítiques…

I ara sí, el programa de ràdio:
El Rusc 08-05-12

logo de Ràdio Tordera
28:45 min                         
Edició del programa “Pas a pas” dirigit i presentat per l’associació El Rusc.                 

El Grup de Ràdio ( Erika, Júlia,Gemma Pilar, Antonia i Jaume ) amb la Rebecca
en l’entrevista que li van fer.

Entrades relacionades

11 comentaris

 • Hem vist el nou concurs "EL PERSONATGE DEL MES" de la radio vostre i la pista que ens heu donat creiem que la sabem la resposta Pablo Alborán podria ser la resposta???

  • A

   Nois, heu encertat de nou, però aquesta vegada arribeu una mica tard, perquè ja hi ha una guanyadora del concurs. De totes maneres, dir-vos que sou uns cracks, que ho encerteu tot i volíem donar-vos les gràcies per participar. També us recomanem que participeu via facebook. Si encara no teniu perfil com a Can Font, ho podeu fer a nivell particular i signar com a Can Font.
   Molts records a tothom i en especial a la Raquel i a en Jose Carlos.
   Una abraçada.

 • Hola!!! Com esteu? Quan de temps sense saber de vosaltres.

  Som la gent del cigne del rostit volíem comentar-vos que encara no hem rebut el premi, no fos que s’hagués extraviat.
  Aprofitant el missatge us volíem preguntar si estaríeu interessats en que us poguéssim fer una entrevista als del programa de radio, per tal de conèixer la vostra experiència de radio. Contem que seria de cara al setembre ja que ara la radio del cigne rostit fa vacances. Bé mantenim el contacte i anem parlant.

  Aquí us deixem una cançó, a veure si us agrada.

  Records i una abraçada
  Inma i Jose Carlos
  http://www.youtube.com/watch?v=NJv1Q9ga-Zs&feature=related

  • A

   Hola Inma i Jose Carlos!
   El vostre premi està encara aquí. Volíem aprofitar una visita de la Raquel i en Jose Carlos al Rusc que està pendent per aquest proper mes de juliol, i així, fer l'entrega en persona.
   En quant a l'entrevista, estaríem encantats de fer aquesta activitat amb vosaltres. Ja ens direu quan us va bé per preparar-nos una mica, que no ens fan una entrevista tots els dies, je,je.
   Gràcies per la cançó ens ha agradat molt, estem casi segurs que l'ha escollida en Jose Carlos.
   Nosaltres també us volem deixar una que té a veure amb el vostre programa, és una mica friky, però ens ha fet molta gràcia.
   http://www.youtube.com/watch?v=qI9FtGh9PCM

 • Buuaaa!! Estem molt contents! Gràcies

 • Enhorabona!!! Heu encertat! Serveix igual, no importa. De totes maneres si ho podeu posar al facebook, encara que sigui a nivell particular no com a Can Font, estaria bé, perquè quedés constància…. En breu, rebreu el vostre premi. Moltes gràcies per participar. Sou uns cracks!
  El Rusc

 • Ooooh!De moment no tenim perfil al facebook i no podem deixar missatges. Us deixem aquí la resposta per si serveix igual, sinó ja participarem més endavant quan estiguem donats d'alta. La resposta és: Clint Eastwood
  una abraçada

 • Hola som els de Can Font hem estat escoltant l'últim programa de radio i ens agradaria participar en el concurs del personatge. Ja sabem la resposta del concurs però no sabem on hem d'enviar-la. Que fem?

 • ME ENCANTA EL PROGRAMA DE RADIO!!!! FELICIDADES!!! NUESTROS CHICOS TAMBIEN HICIERON UN TALLER DE RADIO,ES FANTASTICO VER LA SOLTURA QUE COJEN DELANTE DE UN MICRO….ANDAVANT!!!!!!

  • A

   Moltes gràcies companys!
   La verdad es que nos encanta esta actividad. Quizás algún día podriamos hacer algo juntos. Y si teneis alguna cosa grabada, nos gustaría escucharlo. Os animamos a que sigais.
   Un abrazo

Translate »