Pelegrinatge a Montserrat

El passat 18 d’abril, el dimarts després de Pasqua, vam anar a Montserrat, acompanyats per la comunitat de Moià i, trobant-nos al santuari, amb la comunitat de La Merci. Aquesta activitat s’enmarca en la celebració dels 40 anys del Rusc.

IMG_8784

Gràcies Moreneta.

Això és el que va fer despertar-nos a tots més aviat, sortir a primera hora del dia per poder celebrar l’Eucaristia a Montserrat. Rebuts per la comunitat de monjos, oferint les nostres ofrenes (que maco quedava el marc de “Somriu amb el Rusc” a l’altar de Montserrat!), el pa i el vi i tota la nostra gratitud al Senyor i a la Mare per vetllar per nosaltres durant aquest 40 anys de vida. La rebuda a la tarda del Pare Abat, Josep Mª Solé, ha demostrat l’estima i la coneixença que té de l’Arca de Jean Vanier i, en concret, del Rusc.

IMG_8777Compartir el dia, l’estada, la natura, el menjar, el magnífic temps…  tot fent comunitat en els distints llocs del santuari, gaudint de la natura, de l’elegància de les seves muntanyes que ens han estat acompanyant durant tot el dia és un motiu per donar-nos gràcies tots plegats per haver fet vida una relació que ja des dels inicis havia establert el Dr. Pujol: Montserrat, la Moreneta, caminaria sempre amb el Rusc.

 

Entrades relacionades

Translate »