NADAL 2008

Ja ha arribat el Nadal! I al Rusc comencem a preparar-lo.

Fa quatre anys que des del Taller preparem un pessebre molt gran. El fem entre tots i ens ajuda la Dolors, la mare d’en Jordi. Quasi ja el tenim acabat. Primer coloquem una taula de ping-pong i la cubrim amb sorra, molsa, suro, pedres, la palangana que serà el llac, el riu, els llums per les cases, etc… fem el cel, les muntanyes, els prats, les plantacions de blat, la cova pel naixement, la berenada i ho distribuim per tot l’espai.


Després és l’hora de posar les figures i els detalls més petits.
El naixement, la berenada, els tres reis, els pastors, el caganer ben amagat, els arbres, els animals, etc…
I ja estarà acabat!
Aquests dies també aprofitem per decorar el Taller i les Llars de Nadal. Hem penjat llums, estrelles, boles de Nadal… i també fem l’arbre.
Aquest diumenge farem el dinar de Nadal al Rusc! Estarem tots amb les famílies i amics. Com cada any en Sebastià ens farà la millor escudella! També menjarem turrons, neules, polvorons i beurem cava!!!
Serà el dia que inaugurarem el pessebre. Com cada any ens hem apuntat al concurs de pessebres de Tordera, així que podreu venir a veure’l quan volgueu. Hem de dir que aquest any l’hem fet a dins de la capella, per no passar tant de fred!.
També fem cagar el tió. Com que aquest any ens hem portat molt bé esperem que ens cagui coses bones i poc carbó!

Des del Rusc us desitjem que passeu unes bones festes de Nadal i un feliç any nou!

Bon Nadal a tothom !!!

Entrades relacionades

1 comentari

Translate »