Les Coses Nostres

Aquest mes de Juny el vam començar amb l’arribada de la Lea, una nova assistent, a l’hora que ens acomiadàvem de la Jenny i la Eidín que havien estat fent pràctiques al Taller.

Vam rebre la visita d’un grup de Moià, de la Dani i d’en Robin, el nostre coordinador de l’Arca que es va poder reunir amb el Patronat del Rusc.20180629_105828 (2)

Hem fet algunes sortides. Un grupet va anar a la Deixalleria de Malgrat. Vam visitar l’Escola la Roureda amb qui vam fer un intercanvi d’experiències. A finals de mes vam fer la Trobada anual amb el Taller de Moià. I destacar també la sortida a Lourdes aquesta última setmana.

El grup de Ràdio s’acomiada de la temporada amb un resum dels millors moments de La Tertúlia, repassant els temes tractats, els convidats, etc…

I hem seguit amb les activitats dels nostres companys de Kedem. Acomiadem la temporada de Bàsquet i anem a l’estrena de Planeta Zeta, l’útima obra del grup de teatre.

Finalment hem celebrat els aniversaris de la Michelle, la Lorena, la Gemma, la Paula i  la Victoria. I els 40 anys al Rusc d’en Jaume!

Tot això i molt més són Les Coses Nostres del Rusc!

Entrades relacionades

Translate »