Les Coses Nostres

El mes de juliol és l’últim del curs 2018/2019 al Taller.

Aquest any hem fet moltes activitats i durant aquest període final donem per acabades les activitats anuals i en realitzem moltes d’extraordinàries.

cof

Ja hem acabat l’activitat de piscina al CEM. Durant l’estiu anem a la piscina municipal de Tordera, aquest any també n’hem posat una al Taller per refrescar-nos i passar millor les altes temperatures.

Una altra activitat que es realitza cada any és la Vela Adaptada. Aquest cop va paraticipar-hi un grup al Port d’Aiguadolç, a Sitges.

Són habituals les sortides a prendre un refresc o dinar en grups petits per compartir moments més distesos. També vam participar de la festa de fi de curs a Els Avets.

Cada any la Comissió d’Espiritualitat prepara una eucaristia de final de curs sota el lledoner d’El Rusc. Aquest cop hem gaudit de la companyia d’un grup de l’Escolania de Montserrat, que ens ha acompanyat durant la celebració.

Vam preprar una parada informativa i de venda de productes del Taller al mercat de Tordera amb l’objectiu d’estar presents al poble.

Aquesta també és época d’acomiadaments i de trobar espais per poder agrair a tothom l’esforç realitzat durant el curs. Hem pogut fer-ho amb la Laura i el grup de voluntàries que aquestes properes setmanes aniran tornant cap als seus respectius països. També hem tingut a la Iria fent pràctiques durant dues setmanes amb nosaltres.

Hem acabat el curs, com sempre, amb una festa amb totes les persones que han estat i col·laborat durant l’any al Taller.

I hem celebrat els aniversaris de la Júlia, l’Usu i en Toni.

Tot això i molt més són Les Coses Nostres d’El Rusc!

Entrades relacionades

Translate »