Les Coses Nostres

Al maig hem tingut algunes visites com les d’en Florian i la Veronique de la Comunitat de Les Sapins de França o la d’en José Carlos, que va viure a El Rusc durant molts anys. Hem donat la benvinguda a l’Oliver que farà voluntariat amb nosaltres durant mig any i hem acomiadat a l’Anna que va fer les seves pràctiques al Taller.

cof

Hem recuperat el Dia Sense Problemes, aquest cop el nostre grup de voluntaris ens van cuinar plats típics d’Alemanya.

Igual que l’any passat un grup va fer una sortida a Girona, Temps de Flors. L’equip de bàsquet de Kedem va participar al Torneig de La Seu d’Urgell. I durant l’últim cap de setmana hem col·laborat amb Futbol IN en el seu Torneig de Futbol base.

Hem participat a la Diada de Sant Ponç, festa local de Tordera i hem exercit el nostre Dret a Vot en les eleccions municipals i europees celebrades el dia 26.

També hem rebut una subvenció de l’Obra Social de “la Caixa” per a la millora de les nostres Llars i el Centre Ocupacional.

Aquest mes de maig també ve marcat per la notícia de la mort de Jean Vanier, fundador de les Comunitats de l’Arca i de Fe i Llum. Aquests dies l’hem recordat en diferents espais.

I hem celebrat els aniversaris d’En Jaume, la Isabel, la Gema i l’Oliver.

Tot això i molt més són Les Coses Nostres d’El Rusc!

Entrades relacionades

Translate »