JA SOM AQUÍ!

Ja hem tornat de vacances!

Des del dia 1 de setembre ja tornem a estar tots al taller. Hem pogut descansar, molts de colònies o a casa, a la platja o a la muntanya. I hem agafat forces per començar un altre curs amb moltes ganes i algunes novetats que ja us anirem explicant.

Us deixem un muntatge fotogràfic del que va ser el curs passat, amb les activitats que vam fer, les sortides, etc..

COM HAN ANAT LES VACANCES?

Juana: He descansado mucho. He estado en el Rusc muy tranquila, muy bien. De vez en cuando íbamos a tomarnos un helado o a la playa, ¡había mucha gente!

Jaume: He estat una setmana de colònies a l’Escala i després amb els meus germans. He estat molt bé amb els meus germans prenent la fresca i fent la migdiada després de dinar.

Nieto: He estat a Girona de colònies i hem anat molts cops a passejar. A mi m’agrada molt passejar.

Jordi Gual: M’han anat molt bé les vacances. He estat de colònies a Pamplona i a Mallorca, casi cada dia a la platja, estàvem allà al costat. Vam anar al cine, a veure les Coves del Drac, que són per veure-les eh? ens vam fer un fart de caminar, no s’acaben mai i no pots fer fotos a dintre!

També vaig anar a Argentona, a la fira del càntir amb un grup del Rusc. No he parat en tot l’estiu!!!

Jordi Graupera: He estat a Canet, a l’esplai. Anàvem a la platja, a la piscina, a passeig… i a casa, a Arenys, amb els meus pares anàvem a l’Ateneu.

Entrades relacionades

1 comentari

  • Hola a tots
    Gràcies per aquest dies que em tingut de vacances que tots heu tornar molt morenets i tot ha anat be. Tornem a la marxa de la Comunitat amb ganes i bon humor.
    anim
    Pere

Translate »