JA SOM AQUÍ!

Ja han passat les vacances d’estiu i tornem a estar al taller.
Durant el més d’agost el taller ha estat tancat i cadascú ha passat les vacances en diferents llocs.
La llar del Rusc ha estat oberta gairebé tot l’estiu excepte una setmana que tothom va estar fora amb les famílies o de colònies.

El curs passat el vam acabar també de colònies tots junts a prop de Mieres, a una casa que es diu El Xalió. Vam estar-hi quatre dies a finals de juliol, la casa estava molt bé i l’entorn era molt maco, amb molt d’espai a fora.

També hi havia un porxo i a la nit vam fer cinema a la fresca.

A fora hi havia una piscina on hi passàvem moltes estones.

Vam fer unes quantes sortides: a Mieres, Olot, Banyoles, i un grupet va anar al Santuari del Collell

I el divendres a La Fageda. On ens van ensenyar com fan els iogurts, ens van posar un vídeo i al final ens van donar un iogurt a cadascú per provar-los i estaven boníssims!

L’últim dia a la nit vam fer el comiat de dos voluntaris que van estar 11 mesos amb nosaltres: en Felix i en Moritz. Ens van regalar un rellotge de paret amb la seva foto, a veure si se’ns queda una mica de puntualitat alemana!

Com ja és costum també vam celebrar l’aniversari d’en Jorge que va ser el dia 1 d’agost i va fer 44 anys. MOLTES FELICITATS!

I vam acabar la nit i les colònies ballant a fora de la casa!

Pilar: Vam fer una festa, vam ballar. Vam menjar macarrons com al Rusc que també menjem pasta. M’ho vaig passar molt bé, el que més em va agradar va ser la festa de l’últim dia! Després vaig anar de colònies, a la platja, a la piscina, etc…

Juana: Me gustó mucho el sitio porque era muy tranquilo. Después fui de colonias. Me duchaba por la mañana y después a comer. Éramos muchos. Salíamos por la mañana y por la tarde, nos llevaron a la playa y todo. También íbamos a tomar algo. Después estuve unos dias en el Rusc también muy tranquila.
Jaume: Em va agradar la casa. A la piscina no hi vaig estar cap dia, vaig estar descansant a fora. Després vaig estar uns dies a casa de la meva germana, a Passallops. I de colònies a Tarragona.

Entrades relacionades

Translate »