INFORMÀTICA

Hola! som els informàtics del Rusc i us explicarem què fem en aquesta activitat .Fa mes d’un any que anem al Casal Cívic Can Borell de Blanes, en el punt Òmnia on fem l’activitat d’informàtica. En Narro és el nostre profe i a més, un amic de la comunitat. Ens ensenya molt bé i te molta
paciència amb nosaltres, ens coneix molt bé. Els dilluns al matí ens reunim a la sala nova del taller per preparar el blog que actualitzem cada setmana. Entre tots escollim una notícia o el que volem explicar aquella setmana i ho escrivim. També escollim les fotos que penjarem al blog. Ens guardem una estona per mirar com tenim el blog, si ens ha escrit algú i contestar-los si tenim temps.Després amb el Jordi marxem cap a Blanes, allà ens espera el Narro al punt Òmnia i comencem l’activitat d’informàtica.

El primer que fem, lògicament, és encendre l’ordinador i comencem amb el Taca-Taca, que és un programa que serveix per aprendre a escriure a l’ordinador. També fem altres jocs per aprendre diferents coses; els números, les lletres, els colors…Després penjem al blog el que hem escrit al Taller. I al final de tot ens connectem a Internet i cadascú escull el que més li agrada. Busquem informació, mirem fotos, altres blogs, vídeos al Youtube o escoltem música.
JAUME:MANUEL: A mi me gusta escuchar Tijeritas, Los Chichos, Estopa, Camela…ENRIQUETA: M’agraden los Tres Sudamericanos, Los Mismos, Los Tres de Castilla, de l’any de la “catapun”MIGUEL: Yo escucho música del Chasis, Pont Aeri, me gusta la música máquina.JORDI GUAL: Yo esculto la principal de la Bisbal i sóc un fan d’en Roger.MAGDA: M’agrada la Rosario, la Julieta Venegas, La Chenoa y la Laura Pausini.JUANITO: A mi me gusta escuchar Manolo Escobar y Flamenco.JOSÉ MARÍA: Soy un fan de Nino Bravo, John Travolta y Back Street Boys.Volem dir que estem molt contents que la gent vegi el blog i que ens escrigui.
Per cert també volem felicitar a l’Anna, que el dimecres és el seu aniversari… fa 46 anys! Moltes felicitats!!!ei! que tenim ordinadors nous!!!

Entrades relacionades

Translate »