FIRA DEL RAM 2012

Aquest cap de setmana hem estat presents a la Fira Mercat del Ram de Tordera.
Hem tingut una parada tot el cap de setmana i hi hem estat presents tots a estones.
Aquest any el títol era “Participa en les noves llars”. Hem volgut donar a conèixer aquest projecte i donar l’oportunitat a tothom que vulgui participar.
Hem venut ceràmica i bisuteria del taller, hem penjat fotos grans de les activitats, hi havia informació de l’entitat, dels projectes nous, dels pisos nous, dels voluntaris, etc…
El divendres a la tarda amb les autoritats
També vam fer dos dies de portes obertes a la nova llar El Brunzzit, i es va poder visitar i veure com és la nova llar on viurà la gent de la Llar del Rusc d’aquí molt poc.
En Manuel, la Laia, en Joan i en Pere a la parada
Volem enviar una salutació i donar les gràcies a tots els que ha passat per la parada. Sabem que hi ha gent molt fidel que cada any ens ve a veure i col·labora amb nosaltres.
Enriqueta: M’ha agradat molt estar a la Fira. M’agrada compartir amb la gent de Tordera, ens ajuden bastant. L’any que ve si tot va bé tornarem a estar-hi.
Antonia: Estuve poco rato. Había bastante gente a ratos. Me compré un collar muy bonito.
Lluís: Fèien cadires de fusta amb la motoserra allà al costat, aixó em va agradar molt. També tallaven troncs, era com un concurs. Vaig veure les vaques i el toro d’en Jordi i el porc també el vaig veure. M’agrada molt la Fira.

Entrades relacionades

Translate »