FESTA DE FI DE CURS 2011

El passat 8 de juliol vam fer la Festa de Fi de Curs.

Com l’any passat vam voler celebrar-ho amb les famílies i amics en una jornada plena de sorpreses i emocions al Teatre Clavé de Tordera.


El Teatre Clavé durant la presentació de l’acte

Ja que s’acaba el curs vam poder veure un muntatge amb imatges del que ha sigut aquest any, recordant la quantitat de coses que hem fet junts! activitats del taller, de les llars, sortides, celebracions…

També vam comptar amb la col·laboració de la Mercè Jiménez que ens va oferir la seva visió del Rusc en forma de testimoni.


La Mercè i en Pere durant el testimoni

Després va ser el torn del passe del vídeo “Què tenim?”, un recull d’aquelles coses importants que tenim al Rusc i que volem ensenyar, amb la col·laboració d’en Joan Membrives en el muntatge.

I va arribar l’hora d’un dels clàssics de cada fi de curs, la mostra del taller de teatre del Rusc.
Aquest any amb la presentació del musical “Quisiera ser” i amb la col·laboració de la majoria de monitors, assistents i responsables.

Aquí podeu veure algunes imatges del musical:


La Merche durant els agraïments
Aquest any el taller de teatre l’ha dirigit la Merche i ha sigut també la coreògrafa del musical.
El fet de compartir escenari tots junts i participar del mateix projecte ha sigut una experiència molt gratificant per a tots.
Per acabar vam fer els agraïments i la rifa d’una panera amb productes del Rusc, que servia de col·laboració per ajudar a finançar l’acte.
Després vam anar a sopar tots junts al Restaurant La Masia de Tordera on els que encara tenien forces van poder seguir ballant una bona estona.
I ens vam poder acomiadar d’en Gabriel, un assistent que ha estat pràcticament un any amb nosaltres i que s’en torna cap a Alemanya.

En Gabriel acomiadant-se
Han estat unes setmanes molt intenses de preparatius, assajos i nervis, però ha valgut la pena!
Volem donar les gràcies a les famílies, els amics, aquells que ens han ajudat i tota la gent que forma part del Rusc i que d’alguna manera o altra han fet possible una festa com aquesta.
MOLTES GRÀCIES!!!
Antonia: Me ha gustado mucho la fiesta. Vine con mi hermana al teatro y también le gustó mucho el teatro. Después estuvimos con mi padre comiendo en la Masia.
Enriqueta: Em va agradar perquè va venir molta gent. Aquestes festes em distreuen molt, m’agraden. Estic molt contenta que la Merche hagi estat amb nosaltres, jo l’aprecio molt. També va estar molt bé l’home que va venir a cantar al restaurant, eren cançons dels anys 70 i jo me les sabia totes!
Jaume: Em va agradar molt participar del teatre, saludar a la gent i el ball que feien amb la Merche. Després vam anar a sopar tots junts. Petons a tots!
José Mª: Estoy moy contento. Me gustó mucho cuando bailé con la Enriqueta, además vino mucha gente al teatro.
Julia: Me gustó mucho el teatro, estaba muy alegre. Estábamos todos los amigos en el baile. Después fuimos a comer al restaurante con mi hermano y la Rasha y estuvimos bailando un poco. Después estaba muy cansada!
Lluís: Me despedí del Gabriel, que piensa en nosotros. Le dimos las gracias y se despidió de todo el mundo.
Juana: Me lo pasé bien en el teatro viendo como la gente bailaba. Y comimos muy bien!

Entrades relacionades

Translate »